Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Voorleesconsulent (0-6 jaar) Bibliotheek Kampen Rijnbrink 17-05-2024

Redactie Drontennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Dronten beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Voorleesconsulent (0-6 jaar) Bibliotheek Kampen

Wil je graag aan de slag als Voorleesconsulent (0-6 jaar) Bibliotheek Kampen in Deventer? Bekijk dan snel deze vacature.

Rijnbrink is op zoek naar een Voorleesconsulent (0-6 jaar) Bibliotheek Kampen. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 3042 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Voorleesconsulent (0-6 jaar) Bibliotheek Kampen te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Kwartiermaker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Kunst/Cultuur/Entertainment

Contract uren

24 – 40 uur

Salaris

3042 – 3863 euro

Solliciteren op de functie van Voorleesconsulent (0-6 jaar) Bibliotheek Kampen

Klinkt deze vacature als Voorleesconsulent (0-6 jaar) Bibliotheek Kampen voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 28-05-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Rijnbrink. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres recruitment@rijnbrink.nl en telefoonnummer 645710505. De website van Unknown is https://www.rijnbrink.nl/. Je kan je voor deze vacature als Voorleesconsulent (0-6 jaar) Bibliotheek Kampen tot Manon van der Pijl.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Dronten komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Dronten, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures dronten
  2. Voorleesconsulent (0-6 jaar) Bibliotheek Kampen Rijnbrink 17-05-2024

Bekijk nog meer vacatures