Over ons

Wij wonen al ons hele leven in Dronten en willen hier ook nooit meer weg. Dronten heeft alles wat ons hartje begeert en als we op vakantie zijn verheugen we er ons altijd op om weer thuis te mogen komen in ons mooie Dronten.

De bewoners zijn in onze ogen het mooiste aan Dronten. Of je hier nu geboren en getogen bent of misschien pas net hier bent komen wonen, iedereen draagt zijn steentje bij om Dronten nóg mooier te maken dan het al is. Dat is wat wonen in Dronten zo aantrekkelijk maakt, we zijn constant in beweging.

Missie & visie

Op Drontennieuwsvandaag.nl schrijven wij over het laatste nieuws in Dronten en omgeving. We willen alle inwoners informeren over wat er speelt in onze gemeente.

We gaan echter veel verder dan alleen het verstrekken van het laatste nieuws. Je vindr op onze websites ook tips voor activiteiten in en rondom Dronten, de leukste vacatures, woningen die te koop staan en nog veel meer! Wij schrijven over alles wat ook maar enigszins met ons mooie Dronten te maken heeft, dus zelfs mensen die hier al jaren wonen zullen verrassende informatie vinden. Uiteindelijk hopen wij dat deze website kan uitgroeien tot het centrale informatiepunt voor alle inwoners van Dronten.

Het laatste nieuws in Dronten

Drontennieuwsvandaag.nl is altijd de eerste met het laatste nieuws in onze woonplaats