Zoek
Sluit dit zoekvak.

FC Utrecht kan zich na de thuisnederlaag tegen Sparta Rotterdam (0-1) niet meer direct plaatsen voor Europees voetbal volgend...

Redactie Drontennieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Vijfde plek uit zicht voor FC Utrecht na nederlaag tegen Sparta

UTRECHT - FC Utrecht kan zich na de thuisnederlaag tegen Sparta Rotterdam (0-1) niet meer direct plaatsen voor Europees voetbal volgend seizoen. Ajax is door de zege op Almere City FC (3-0) zeker van de vijfde plek, die recht geeft op de voorronde van de Europa League. Utrecht en Sparta kunnen zich richten op de play-offs, waarin ze elkaar later deze maand mogelijk opnieuw tegenkomen.Invaller Ole Romeny raakte namens Utrecht met een verrassende poging vanuit een moeilijke hoek de paal, voordat Sparta-aanvaller Camiel Neghli met een afstandsschot wel doel trof. Zijn schot met links in de verre bovenhoek was onhoudbaar voor doelman Vasilis Barkas.Utrecht heeft met nog één speelronde te gaan 1 punt achterstand op nummer 6 NEC. Sparta staat op de achtste plek weer 3 punten achter op Utrecht.

Bekijk het hele nieuwsartikel van ANP Voetbal Nieuws op /voetbal/anp-voetbal.html. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Dronten te informeren over wat er speelt in Dronten. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Vijfde plek uit zicht voor FC Utrecht na nederlaag tegen Sparta