Zoek
Sluit dit zoekvak.

De jeugdwedstrijd tussen Be Quick Onder-16 1 uit Haren en Buitenboys Onder-16 uit Almere is zaterdag uit de hand gelopen.... Zie ook:

Redactie Drontennieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Stelling van de dag | Jeugdvoetbalwedstrijden moeten zonder aanwezigheid van ouders gespeeld worden om ruzies te voorkomen

Almere - De jeugdwedstrijd tussen Be Quick Onder-16 1 uit Haren en Buitenboys Onder-16 uit Almere is zaterdag uit de hand gelopen. Een knokpartij, waarmee ook ouders van spelers zich bemoeiden, zorgde ervoor dat de wedstrijd in de rust werd gestaakt.

Bekijk het hele nieuwsartikel van Noordz op https://www.dvhn.nl/meningen/Stelling-van-de-dag-Jeugdvoetbalwedstrijden-moeten-zonder-aanwezigheid-van-ouders-gespeeld-worden-om-ruzies-te-voorkomen-29037976.html. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Dronten te informeren over wat er speelt in Dronten. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Stelling van de dag | Jeugdvoetbalwedstrijden moeten zonder aanwezigheid van ouders gespeeld worden om ruzies te voorkomen