Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Schilder Samen Sterk in Uitzendwerk B.V. 11-06-2024

Redactie Drontennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Dronten beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Schilder

Wil je graag aan de slag als Schilder in Elburg? Bekijk dan snel deze vacature.

Samen Sterk in Uitzendwerk B.V. is op zoek naar een Schilder. Het betreft een voor minimaal 37 uur met een minimaal salaris van 0 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Schilder te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Schilder

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

LBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

37 – 40 uur

Salaris

0 – 0 euro

Solliciteren op de functie van Schilder

Klinkt deze vacature als Schilder voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 09-08-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Samen Sterk in Uitzendwerk B.V.. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres william@samensterkinuitzendwerk.nl en telefoonnummer 31525745259. De website van Unknown is https://samensterkinuizendwerk. Je kan je voor deze vacature als Schilder tot William Aarten.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Dronten komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Dronten, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures dronten
  2. Schilder Samen Sterk in Uitzendwerk B.V. 11-06-2024

Bekijk nog meer vacatures