Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Paraveterinair Assistente Vedias de Beroepsvereniging van de Paraveterinair Dierenartsassistent 27-04-2024

Redactie Drontennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Dronten beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Paraveterinair Assistente

Wil je graag aan de slag als Paraveterinair Assistente in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Vedias de Beroepsvereniging van de Paraveterinair Dierenartsassistent is op zoek naar een Paraveterinair Assistente. Het betreft een voor minimaal 35 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Paraveterinair Assistente te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Paraveterinair

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

35 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Paraveterinair Assistente

Klinkt deze vacature als Paraveterinair Assistente voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-06-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Vedias de Beroepsvereniging van de Paraveterinair Dierenartsassistent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Paraveterinair Assistente tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Dronten komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Dronten, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures dronten
  2. Paraveterinair Assistente Vedias de Beroepsvereniging van de Paraveterinair Dierenartsassistent 27-04-2024

Bekijk nog meer vacatures