Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Opperman Stratenmaker 24/7 Drive 07-05-2024

Redactie Drontennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Dronten beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Opperman Stratenmaker

Wil je graag aan de slag als Opperman Stratenmaker in Apeldoorn? Bekijk dan snel deze vacature.

24/7 Drive is op zoek naar een Opperman Stratenmaker. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Opperman Stratenmaker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Als jij wat ervaring meeneemt is dat zeker mooi meegenomen, maar zeker niet verplicht hoor! Iedereen moet het vak leren toch?
  • Heb je al een VCA certificaat? Heel fijn! Heb je deze nog niet? No worries, als je  bereid bent deze te behalen is het helemaal goed!
  • Aangezien je altijd een koppel vormt met de stratenmaker zoeken wij iemand die niet vies is van hard werken in teamverband maar soms ook zelfstandig.
  • Fijn als je een rijbewijs B hebt, zo niet dan bedenken we daar een mooie oplossing voor!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Opperman Stratenmaker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Opperman Stratenmaker

Klinkt deze vacature als Opperman Stratenmaker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 06-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot 24/7 Drive. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres apeldoorn@247drive.nl en telefoonnummer 31557820407. De website van Unknown is http://247drive.nl. Je kan je voor deze vacature als Opperman Stratenmaker tot - 24/7 drive Apeldoorn.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Dronten komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Dronten, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures dronten
  2. Opperman Stratenmaker 24/7 Drive 07-05-2024

Bekijk nog meer vacatures