Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Office-assistent Driessen 27-05-2024

Redactie Drontennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Dronten beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Office-assistent

Wil je graag aan de slag als Office-assistent in Helmond? Bekijk dan snel deze vacature.

Driessen is op zoek naar een Office-assistent. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van 2666 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Office-assistent te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Als office-assistent ben jij de rots in de branding voor je collega's. Met je representatieve uitstraling en zelfstandige werkhouding breng je elke dag een vleugje professionaliteit én plezier naar het kantoor. Je houdt van nauwkeurig werken, wat perfect van pas komt bij de financiële taken die jij met zorg en precisie uitvoert.

Daarnaast:

  • Heb je mbo werk- en denkniveau
  • Heb je kennis en ervaring van financiën

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Office Assistent

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

16 – 24 uur

Salaris

2666 – 3784 euro

Solliciteren op de functie van Office-assistent

Klinkt deze vacature als Office-assistent voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 25-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Driessen. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres zwolle@driessen.nl en telefoonnummer 382041011. De website van Unknown is https://www.driessen.nl/. Je kan je voor deze vacature als Office-assistent tot - Driessen Helmond Flexcenter.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Dronten komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Dronten, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures dronten
  2. Office-assistent Driessen 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures