Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Machinist voor de minikraan 24/7 Drive 07-05-2024

Redactie Drontennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Dronten beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Machinist voor de minikraan

Wil je graag aan de slag als Machinist voor de minikraan in Apeldoorn? Bekijk dan snel deze vacature.

24/7 Drive is op zoek naar een Machinist voor de minikraan. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Machinist voor de minikraan te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Het zal natuurlijk mooi zijn als jij de nodige ervaring hebt, maar dit is zeker niet verplicht. Ben jij al in het bezit van een VCA? top! Heb je deze nog niet? Geen probleem, zolang je bereid bent deze te halen ben jij nog steeds onze match!
Het werk is afwisselend zelfstandig als in teamverband, maar dit ligt jou wel toch?
Helemaal mooi is het als jij in het bezit bent van een B rijbewijs, er is namelijk mogelijkheid tot een bedrijfsauto. Maar ook dit is geen harde eis!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Machinist Minikraan

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Machinist voor de minikraan

Klinkt deze vacature als Machinist voor de minikraan voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 06-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot 24/7 Drive. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres apeldoorn@247drive.nl en telefoonnummer 31557820407. De website van Unknown is http://247drive.nl. Je kan je voor deze vacature als Machinist voor de minikraan tot - 24/7 drive Apeldoorn.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Dronten komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Dronten, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures dronten
  2. Machinist voor de minikraan 24/7 Drive 07-05-2024

Bekijk nog meer vacatures