PSV lijkt al vrij snel op weg naar een monsterzege in Almere. De verdediging van de thuisploeg spleet al snel open, waardoor... Zie ook:

Redactie Drontennieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Almere - PSV lijkt al vrij snel op weg naar een monsterzege in Almere. De verdediging van de thuisploeg spleet al snel open, waardoor Guus Til en Luuk de Jong kinderlijk eenvoudig konden scoren. Na amper een kwartier spelen leidde PSV met 0-2. Na rust deed Almere City wat terug...

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Dronten te informeren over wat er speelt in Dronten. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.