Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Administratief Medewerker BJG Centrale Diensten B.V.;BJG Backoffice;BJG Groep;Bart-Jan Gardebroek Groep 02-04-2024

Redactie Drontennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Dronten beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Administratief Medewerker

Wil je graag aan de slag als Administratief Medewerker in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

BJG Centrale Diensten B.V.;BJG Backoffice;BJG Groep;Bart-Jan Gardebroek Groep is op zoek naar een Administratief Medewerker. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Administratief Medewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Administratief Medewerker

Dienstverband

Freelance

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2000 – 2500 euro

Solliciteren op de functie van Administratief Medewerker

Klinkt deze vacature als Administratief Medewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-06-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot BJG Centrale Diensten B.V.;BJG Backoffice;BJG Groep;Bart-Jan Gardebroek Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Administratief Medewerker tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Dronten komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Dronten, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures dronten
  2. Administratief Medewerker BJG Centrale Diensten B.V.;BJG Backoffice;BJG Groep;Bart-Jan Gardebroek Groep 02-04-2024

Bekijk nog meer vacatures