Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waar moeten huizen komen en waar laten we ruimte voor natuur? Hoe vaak moet de bus rijden in het buitengebied? Waar komen... Zie ook:

Redactie Drontennieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

14 meiVolg deze zomer de cursus Politiek Actief

Lelystad - Waar moeten huizen komen en waar laten we ruimte voor natuur? Hoe vaak moet de bus rijden in het buitengebied? Waar komen windmolens? Volg deze zomer de cursus Politiek Actief en ontdek hoe beslissingen in onze provincie worden genomen en hoe u daar invloed op kunt hebben. Wie weet bent u hierna wel zó ge&ïnspireerd geraakt dat u zelf actief wilt worden in het provinciebestuur, bijvoorbeeld als fractieondersteuner of in de toekomst als Statenlid. Bijeenkomsten De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten op het provinciehuis in Lelystad. Deelname is gratis. Aanmelden voor de cursus is noodzakelijk vanwege de beperkte plaatsen en kan via het digitale aanmeldformulier voor Politiek Actief . Heeft u eerst nog vragen? Stuur dan een mail naar griffie@flevoland.nl . De bijeenkomsten zijn op maandag 10 juni , maandag 24 juni , maandag 8 juli en woensdag 17 juli . In onze agenda vindt u per bijeenkomst meer informatie.

Bekijk het hele nieuwsartikel van Provincie Flevoland op https://www.flevoland.nl/actueel/volg-deze-zomer-de-cursus-politiek-actief. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Dronten te informeren over wat er speelt in Dronten. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. 14 meiVolg deze zomer de cursus Politiek Actief