Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Jeugd GGZ Dimence Groep 02-04-2024

Redactie Drontennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Dronten beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Jeugd GGZ

Wil je graag aan de slag als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Jeugd GGZ in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Dimence Groep is op zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Jeugd GGZ. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Jeugd GGZ te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Begeleider

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

24 – 32 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Jeugd GGZ

Klinkt deze vacature als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Jeugd GGZ voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-06-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Dimence Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Jeugd GGZ tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Dronten komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Dronten, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures dronten
  2. Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Jeugd GGZ Dimence Groep 02-04-2024

Bekijk nog meer vacatures