Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Moleculair Biologisch Laboratoriumanalist (QC) Science at Work Staffing BV 12-04-2024

Redactie Drontennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Dronten beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Moleculair Biologisch Laboratoriumanalist (QC)

Wil je graag aan de slag als Moleculair Biologisch Laboratoriumanalist (QC) in AMSTERDAM? Bekijk dan snel deze vacature.

Science at Work Staffing BV is op zoek naar een Moleculair Biologisch Laboratoriumanalist (QC). Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2300 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Moleculair Biologisch Laboratoriumanalist (QC) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Fysisch Hoofdanalist

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Farmacie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2300 – 3000 euro

Solliciteren op de functie van Moleculair Biologisch Laboratoriumanalist (QC)

Klinkt deze vacature als Moleculair Biologisch Laboratoriumanalist (QC) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 11-06-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Science at Work Staffing BV. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres rojin.needazar@scienceatwork.nl en telefoonnummer Rojin Needazar. De website van Unknown is http://www.scienceatwork.nl. Je kan je voor deze vacature als Moleculair Biologisch Laboratoriumanalist (QC) tot Rojin Needazar Rojin Needazar.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Dronten komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Dronten, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures dronten
  2. Moleculair Biologisch Laboratoriumanalist (QC) Science at Work Staffing BV 12-04-2024

Bekijk nog meer vacatures